charcoal

4K

ELEKTRISK TÆNDING
GRILL MED TRÆKUL

Inspireret af den 4000-årige traditionsrige Kamado-stil med håndlavet keramik til madlavning, er 4K udviklet med øje for den ældgamle teknik, kombineret med nutidens intelligens og teknologi.

charcoal

HUB™

ELEKTRISK TÆNDING
KULGRILL

Uanset om du skal grille steaks, tilberede noget lidt mere ambitiøst - eller løbe linen ud med et revolutionerende rotisseri, er HUB™ perfekt til udendørs hygge med familie og venner.

charcoal

FUSION™

ELEKTRISK TÆNDING
GRILL PÅ METALFOD

Uanset om du er en garvet bruger, eller aldrig har prøvet at betjene en kulgrill før, vil du med garanti falde for enkeltheden og stilen ved FUSION™. Navngivet efter den innovative kombination af kul og elektricitet, trækker grillen på begge fordele - og leverer en ekstraordinær grilloplevelse.

charcoal

CUBE™

TRANSPORTABEL TRÆKUL
GRILL

Nu kan du nyde en autentisk kulgrill-tilberedning 'på farten'. Den transportable CUBE™ er fremstillet specielt til den improviserede grilludflugt. Med integreret fødevaregodkendt opbevaringsrum, bambusskærebræt og fyrkasse i porcelænsemalje, bliver det nemt at opbevare, opstille, tilberede og rengøre - alt imens kromhåndtagene holder varmen udefra på et minimum og gør det nemt at bevæge sig rundt under tilberedningen.

Scroll To Top