OM OS

Grillserien Everdure by Heston Blumenthal vil ændre den måde, du griller på. For altid. Sammen med et hold af ingeniører og designere satte Heston sig for at skabe den perfekte, moderne grill. Resultatet finder du her. Serien består af både hurtigstartende kulgrill og praktiske gasgrill, som er designet helt fra bunden. Alle typer grill kombinerer den nyeste teknologi med æstetik og brugervenlighed. Der er tænkt på de detaljer, der giver dig den bedste grilloplevelse.

UDENDØRS MADLAVNING FOR ALLE SANSER

Heston Blumenthal er en af verdens mest berømte kokke. Han har inspireret en hel generation af madelskere med sin evne til at gøre madlavning til en forestilling; et eventyr for alle sanser.

Hans restaurant i Berkshire i England, The Fat Duck, har modtaget ikke færre end 3 Michelin-stjerner. Selv har Heston modtaget en hæderspris for at gøre britisk gastronomi ære af Dronning Elizabeth II.

Hestons madlavning følger aldrig normerne. Han udfordrer og skubber konstant de kulinariske grænser. Han ”leger med maden” og gør hvert måltid til et helt teaterstykke. Madlavning skal være uformelt, underholdende og forrygende lækkert. I samarbejde med Everdure har den engelske stjernekok nu udviklet en grillserie, der vil gøre din udendørs madlavning til en sanseoplevelse.

fusion

Grillserien er Michelin-værdig. Jeg har inkorporeret alle mine yndlingsteknikker, så din udendørs madlavning kan nå nye højder.

signature

Vi præsenterer

FREMTIDENS GRILL

 • HUB

  KULGRILL MED ELEKTRISK TÆNDING

  HUB
 • FUSION

  KULGRILL PÅ METALFOD MED ELEKTRISK TÆNDING

  FUSION
 • CUBE

  TRANSPORTAL KULGRILL

  CUBE
 • FURNACE

  GASGRILL PÅ STATIV MED 3 BRÆNDERE

  FURNACE
 • FORCE

  GASGRILL PÅ STATIV MED 2 BRÆNDERE

  FORCE
Scroll To Top