charcoal

4K

ELEKTRISK TÆNDING
GRILL MED TRÆKUL

Inspireret af den 4000-årige traditionsrige Kamado-stil med håndlavet keramik til madlavning, er 4K udviklet med øje for den ældgamle teknik, kombineret med nutidens intelligens og teknologi.

charcoal

HUB™

ELEKTRISK TÆNDING
KULGRILL

Uanset om du tænder grillen for at lave en almindelig bøf, prøver noget mere ambitiøst eller tager skridtet fuldt ud med en storslået rotisserie, er HUB™ perfekt til udendørs entertainere.

charcoal

FUSION™

ELEKTRISK TÆNDING
GRILL PÅ METALFOD

Uanset om det er nyt for dig at grille med trækul, eller du er en garvet professionel, vil du elske enkelheden ved FUSION™. Navngivet efter grillens innovative fusion af trækul og elektricitet, trækker den på fordelene ved begge og leverer en uovertruffen grilloplevelse.

charcoal

CUBE™

TRANSPORTABEL TRÆKUL
GRILL

Nu kan du nyde autentisk madlavning på kulgrill, når du er på farten - helt uden griseri. Den transportable CUBE™ er beregnet til improviseret madlavning på grill, når du er hjemmefra. Med et integreret fødevaregodkendt opbevaringsrum, bambusskærebræt og en brænderkasse som er porcelænsemaljeret, er det nemt at opbevare, opsætte, tilberede og rengøre på en god og ansvarlig måde, der gør det nemt at lave mad i det fri.

Scroll To Top